Garázskapurugó cseréje országosan

Garázskapurugó csere - kaputechnikaszerviz.hu
Garázskapurugó csere – kaputechnikaszerviz.hu

Egy garázskapu élete nehéz lesz, ha eltörik az őt kiegyensúlyozó rugó

Minden kapu életében eljön az a pillanat, amikor az őt kiegyensúlyozó garázskapurugó elfárad és eltörik.
Ilyen esetekben a kapu súlyát már nem tartja semmi, és akár a teljes súlya önmagára nehezedik, hiszen az erőkiegyenlítő rugók az egyik legfontosabb alkatrészei a kapunak,
ami vagy amik tartják az akár több száz kilogramm súlyt is, hogy mi csak egyszerűen kisujjal fel tudjuk emelni vagy garázskapumotorunk tudja mozgatni.

Abban az esetben, ha még nem történt meg a baj, de már közeleg a vég, érdemes ezeket a rugókat cserélni, amibe mi teljes bedobással tudunk segíteni, de, ha már megtörtént a baj, akkor sem szabad pánikba esni, hiszen legyen szó torziós vagy húzórugóról, törés után is tudjuk cserélni.
Torziós rugóink gyári garázskapurugó alapanyagból készülnek, azokból, amelyekből a garázskapugyártók is dolgoznak, így a minőségük azokkal egyenlő.

Garázskapurugók cseréjét Magyarország területén belül tudjuk vállalni egyeztetést, és a kért adatok megadását követően.

További részleteket ide kattintva talál

 

Megkeresését a következő elérhetőségeinkre várjuk és a megadott adatok alapján akár 1 munkanap alatt kicseréljük leterheltségtől és helyszíntől függően, és újra mozgathatóvá tesszük garázskapuját, akár további alkatrészek cseréjével és pótlásával garázskapugyártótól függően.

Telefonszám: +36 20 224 65 68
(Itt tudja elérni szervizünket, időpont és egyeztetés céljából)