Elindult webáruházunk

Örömmel értesítjük kedves ügyfeleinket és partnereinket, hogy webáruházunk elindult.

Hosszú folyamaton mentünk keresztül az elsősorban szerviz szolgáltatást nyújtó vállalkozásunkkal. A minőségi márkafüggetlen szervizszolgáltatás volt a célunk, majd a későbbiekben a Ditec, Benincá és a Proteco márkaszervizévé is váltunk. A szaküzletünk, amely immár 9 éve a piacon meghatározó minőséget képvisel, kifejezetten kaputechnikai termékeket, kiegészítőket, garázskapukat forgalmaz, ami üzletpolitikánk alapja. A szaküzletünk elsősorban azzal a céllal nyílt, hogy mind a vezető és az általunk most már több évtizede használt készülékeket raktáron tartsuk, és szükség esetén azokat, akiknek ezekre szükségük van, ki tudjuk szolgálni, legyen az partnerünk, kapuszerelő, és mind a kapunyitókat használó felhasználó. Akik ismernek minket, azok tudják, hogy elsősorban kizárólag kaputechnikai berendezések szervizelésével, javításával, telepítésével, illetve garázskapuk telepítésével és javításával foglalkoztunk, majd ezen termékek forgalmazásával, alkatrész-utánpótlásával bővültünk. Ez az évek során önöknek köszönhetően olyan sikereket ért el, hogy  szaküzletünk raktárkészletét a maximálisra emeltük, illetve, ahogyan tapasztalhatták, nagyobb szaküzletbe volt szükséges költöznünk tavaly ősszel. Még mindig azt valljuk, hogy ezeket a termékeket személyes vásárlás során lehet igazán körültekintően megvásárolni, azonban a webshop ötlete egyidős a tevékenységünkkel, és olyan gondolatok vezéreltek minket az elindításánál, mint például, hogy hatalmas segítséget tud nyújtani a tőlünk messzebb lévő vásárlóknak.

Mi fog változni, hogyan lehet elérni a Kaputechnika Szaküzletet a világhálón?

Kezdetben a kereskedelmet és a szolgáltatást két külön irányba szerettük volna terelni, azonban a hatalmas sikernek köszönhetően kapacitáshiány lépett fel ezen területen.
A Kaputechnika Szervizhttps://kaputechnikaszerviz.hu  elsősorban kifejezetten a szervizzel foglalkozott volna, míg
a Kaputechnika Szaküzlethttps://kaputechnikaszakuzlet.hu  a hagyományos szaküzletünknek az online tükrének szántunk.

Ezt az online tükröt nyitjuk meg most a világ előtt, amelyet a fenti címen érhetnek el.

Mi fog változni?
A kaputechnika webshopja immár üzemel, folyamatosan töltjük fel termékeinket, oda rendelést leadni, regisztrálni lehet.
Folyamatosan, dinamikusan töltjük fel termékeinkkel, tartalmakkal, műszaki leírásokkal.
A webshopban hamarosan elindul az online kártyás fizetés lehetősége, illetve a megszokott rendelési formák már most is megtalálhatóak.
A megrendelést egyszerűen tudják elvégezni, így mi is gyorsítani tudjuk a kiszolgálást.

A Kaputechnika Szerviz oldalunkra integráljuk a webshopunkat, így, amikor itt egy termékre rákattint, és az a webshopban már elérhető, egy új gomb fog megjelenni a terméklapon, amely
átirányítja az adott termékhez a kaputechnikaszakuzlet.hu webshopba.
A két felület felhasználása is más, mint ez idáig, ezért ehhez igazítottuk az általános szerződési feltételeket is, amelyet a webáruház oldalán tekinthetnek meg, és minden a webáruházban leadott rendelés esetén hatályos.

kaputechnikaszerviz példa   kaputechnikaszakuzlet-pelda

 

Akik a megszokott módon szeretnének tőlünk rendelni, vásárolni, természetesen a továbbiakban is lehetőségük van rá, azaz ellátogathatnak szaküzletünkbe, rendelésüket e-mailben és telefonon is leadhatják, nem bonyolítjuk túl, lényegében a régi mellé egy új lehetőség társul.

Mi lesz az eddigi partner kedvezményekkel?

A webáruház elindítása nem befolyásolja a már regisztrált partnereink kedvezményeit, azok ugyanúgy elérhetők maradnak a számukra,
és ugyanúgy kiszolgálunk mindenkit, ahogyan eddig tettük. A Kaputechnika Szaküzlet webshopja csupán egy következő lépés a mai, modern világba, amellyel
egyszerűsítjük az elérhető információkat és lehetőségeket.

Habár hosszas munka eredménye webáruházunk, kérjük, amennyiben hibával találkoznak, nézzék el, hiszen, mint a kisgyermek, aki  első lépéseit teszi meg a nagyvilágban, webáruházunk úgy indult el most, ami, reméljük, nem csak a mi, de az önök életének is szerves részévé fog válni.