Nem csak kapunyitó bolt, de kapunyitó szerviz is

A Kaputechnika Szaküzlet és Szerviz csapata nem csak egy boltból áll, hanem egy helyszínre kilátogató szervizből is.

Több mint 20 éves szerviztapasztalattal a hátunk mögött, elektromos kapunyitó motorok javítását, a működésben megakadályozó hibát átlagosan  már az első kiszállás során is eltudjuk hárítani, Budapest és vonzáskörzetében.
Az általánostól eltérően szekcionált garázskapuk torziós rugóit, átlagosan 1 munkanapon belül paraméterezzük és cseréljük, törés előtt vagy törés után országos szinten.
Nem kell leszerelni, szétszedni, elhozni, ezért vagyunk mi. Kollégáink a helyszínen lehetőség szerint azonnal elhárítják a fennálló hibát és javítják a működésben megakadályozó problémát.

Hívjon minket szerviztelefonszámunkon időpont egyeztetéssel kapcsolatosan.

(+36 20) 224 65 68 H – P 9:00 – 17:00

Helyszínre megyünk – Nem kell elhozni, szét szedni, hozzányúlni, megbontani
Csak alapvető információkra van szükségünk –  Nem várjuk el, hogy az ügyfél szakember legyen, de az alapvető információkra nekünk is szükségünk van. (gyártó, típus, fajta)
Rugalmas információ közlés – Ha, nincs birtokában az alapinformációkkal csak fényképet szükséges küldenie e-mailben, a kapunyitó jelenlegi állapotáról és egy pár sort, hogy milyen rendellenességet tapasztal.
Alkatrészpark – Szervizelhető kapunyitómotorok alkatrészei saját raktáron.
Alkatrész beszerzés– Amennyiben, belátható időn belül az adott kapunyitó motorhoz az alkatrész beszerezhető intézzük.
Márkafüggetlen – A Magyarországon elterjedt és háttérrel rendelkező kapunyitó motorok és kiegészítőivel is foglalkozunk.
Márkafüggetlen, de még is szakszerviz – A következő gyártók: Ditec, Beninca, Sommer, Proteco hivatalos regisztrált szakszervize vagyunk.

Nem értünk mindenhez – Kizárólag kaputechnikával, kapunyitó motorokkal, kapunyitómotor rendszereivel,  szekcionált garázskapukkal és a kaputechnikát lefedő termékekkel és munkálatokkal foglalkozunk, de azt magas szinten űzzük
❌ Nem ígérgetünk – Nem ígérjük meg, hogy olyan lesz mint egy új elektromos kapunyitómotor, vagy, hogy mindent is megtudunk javítani, nem ámítunk senkit, így magunkat se.
Nem szeretünk órákig az Ügyfélnél lenni – Egy kapunyitó szerviz kilátogatásnál, javításánál célunk, a minél gyorsabb, és eredményesebb munka elvégzése. Nem piknikezni megyünk az Ügyfelekhez és nem szeretnénk feltartani őket.